Onze winkel

Ivo Derks is de eigenaar van een specialistisch kringloopwinkel aan het Zeistpad 27 in Almere.

Bij Ivo’s Kringloopwinkel kunnen klanten terecht om keurige items in te leveren welke geschikt zijn voor een “2e kans”.

Wanneer een aangeboden item verkocht is, krijgt de klant die het verkochte item heeft ingeleverd een percentage van de verkoopprijs.

Daar de klanten van Ivo’s Kringloopwinkel een vergoeding krijgen voor hun ingeleverde spullen, is de klant bereid om hun mooiste spullen bij Ivo’s Kringloopwinkel in te leveren...

En dat is via onze webwinkel nu ook jouw voordeel!

Ons verhaal

Ivo's Kringloopwinkel sinds 2014!

Ivo's Kringloopwinkel is eigenlijk een ongelukje...

Ivo wilde graag zijn moeder helpen aan werk omdat zij op haar leeftijd (toen 63) geen werk meer kon vinden maar wel sollicitatieplicht had.

Niks is zo frustrerend om overal afgewezen te worden, ook al heb je een geweldig curriculum vitae; Bedrijven moeten je niet meer als je de 60 bent gepasseerd.

Daarom heeft Ivo zijn spaargeld gebruikt om een leuke kleine winkel op de hoek van een straat te openen om zijn moeder aan een baan te helpen.

Wat begon als klein intiem winkeltje met een paar klanten per dag is in korte tijd uitgegroeid tot een leuke knusse kringloopwinkel en een begrip in Almere.

De bezoekers van Ivo's Kringloopwinkel komen graag naar deze winkel omdat Ivo's Kringloopwinkel alleen nuttige dingen verkoopt; alles netjes geordend, schoon en niet duur zijn de termen die Ivo vaak hoort.

Omdat er heel veel vraag is naar een online overzicht van ons aanbod zijn wij op 18 Juli 2021 een online winkel gestart waar onze klanten nu ook via internet een digitaal bezoek kunnen brengen aan Ivo's Kringloopwinkel en hier zelfs direct kunnen kopen!

Veel winkelplezier!