Doneer en ontvang 25% van de opbrengst over de door jouw ingeleverde goederen!

Zoals je weet handelt een kringloopwinkel in gebruikte goederen, zo ook Ivo's Kringloopwinkel.

Deze gebruikte goederen komen niet zomaar "aanwaaien" bij Ivo's Kringloopwinkel.

Onze leveranciers zijn gewone mensen zoals jij en ik...

Heb jij je huis opgeruimd en heb jij spullen die je niet meer gebruikt?

Breng deze spullen dan naar Ivo's Kringloopwinkel!

Als "dank je wel" ontvang jij dan 25% van de opbrengst, en dat maakt Ivo's Kringloopwinkel een geliefd adres om jouw "afgedankte" spullen bij Ivo's Kringloopwinkel af te geven!

Natuurlijk mag je jouw spullen ook zonder deze regeling af geven bij Ivo's Kringloopwinkel: Dan gaat de opbrengst in zijn geheel naar de verdere groei van Ivo's Kringloopwinkel en daarmee zijn wij jou natuurlijk ook ontzettend dankbaar!

Hoe weet Ivo's Kringloopwinkel welke spullen door wie zijn ingeleverd?

Iedereen die bij Ivo's Kringloopwinkel zijn of haar spullen inlevert en diegene wenst gebruik te maken van onze "25% regeling", is verplicht zijn of haar gegevens in te vullen en om zich te legitimeren. Er wordt geen kopie gemaakt van het legitimatiebewijs, maar het nummer van jouw legitimatie wordt wel genoteerd.

Vervolgens ontvang jij een uniek klantnummer waarmee al jouw spullen worden geprijsd.

Wanneer wij één van jouw ingeleverde artikelen verkopen, dan wordt dit door ons genoteerd en jouw tegoed (25% van de opbrengst) wordt toegevoegd aan jouw inschrijfaccount (Niet digitaal).

De volgende keer wanneer je Ivo's Kringloopwinkel bezoekt vraag je gewoon of je wat geld tegoed hebt van Ivo's Kringloopwinkel, tegoeden tot EURO 30,00 worden direct contant uitbetaald.

Tegoeden boven de EURO 30,00 worden per bankoverschrijving uitbetaald.

Kan je alles in leveren bij Ivo's Kringloopwinkel?

Heel kort: NEE!

Ivo's Kringloopwinkel is geen "rommelwinkel".

Wanneer jij jouw spullen komt inleveren bij Ivo's Kringloopwinkel, dan worden deze spullen samen met de een medewerker van Ivo's Kringloopwinkel direct gecontroleerd of het wel spullen zijn die wij kunnen, willen en mogen verkopen.

Hieronder lees je een uitgebreide omschrijving over welke spullen je wel en niet in kan leveren bij Ivo's Kringloopwinkel.

Het belangrijkste is dat alles wat jij doneert, heel, compleet en schoon moet zijn: bijvoorbeeld een kaarsenstandaard bedekt met kaarsvet of vies bestek of servies krijg je dan ook direct mee terug!

Een uitzondering is er voor oude, antieke en vintage spullen: daaraan maakt een beschadiging vaak niet uit. Vooral voor de oudere items; hier maakt een barstje, scheurtje of verkleuring niet uit, dit maakt sommige artikelen juist zo mooi!

Wat wij bijvoorbeeld graag willen hebben dat zijn de onderstaande items:

Items die met liefde door jou zijn behandeld en waar de volgende eigenaar heel blij mee zal zijn en er heel zuinig op zal zijn!

Boeken, schoon, weinig gebruikerssporen.

CD's, Bluray's, DVD's en Games, compleet met hoesje. Discs mogen slechts minimale gebruikerssporen bevatten. (CD en DVD hoesjes vervangen wij zelf voor een nieuwhoesje wanneer deze bij inbreng te veel gebruikerssporen bevatten.

LP/Vinyl; altijd welkom, behalve Nederlandstalig en klassieke muziek. (enige uitzondering daargelaten zoals bijvoorbeeld: Doe Maar).

Kerstmis, Sinterklaas, Pasen en andere thema artikelen; deze spullen mogen het hele jaar ingeleverd worden! Graag zelfs!

Kleding: Schoon, fris ruikend, zonder schade zoals ontbrekende knopen of gaten/scheuren of vlekken die er niet meer uitgaan, indien nodig gestreken, en opgevouwen! Geen ondergoed zoals BH's en boxershorts, slips en dergelijke, tenzij deze nieuw zijn en voorzien van een prijskaartje of een label. Kleding welke in een zak of tas zij "gepropt" worden niet eens door ons bekeken; je krijgt het direct mee terug!

Overige huisraad, hebbedingetjes, servies, bestek, gereedschap zijn welkom mits: Schoon, compleet en heel! Geen enkele kopjes en/of schoteltjes, geen enkele vork of lepel, geen boormachine zonder stekker, etc...

Vintage items, jaren 70, 80 en jaren 90.

Antiek en oudere items van voor 1970.

Stereo apparatuur, mits werkend.

Platte scherm televisies compleet met afstandsbediening.

Wat willen wij absoluut niet hebben?

Grote items zoals witgoed en meubels. Past het item wat je wilt doneren in een vuilniszak, dan mag je het bij ons langsbrengen!

DVD rekken.

Videobanden.

incompleet materiaal.

Organisch materiaal, opgezette dieren, etenswaren, kruiden, planten, etc.

Belangrijk om te weten:

Alles wat ingeleverd wordt bij Ivo's Kringloopwinkel wordt per direct eigendom van Ivo's Kringloopwinkel.

Ivo's Kringloopwinkel bepaald de verkoopprijs. Hoe mooier, hoe netter en hoe exclusiever jouw inbreng is, hoe hoger de verkoopprijs wordt.

Items met een serienummer en/of kostbare items worden gecontroleerd of deze niet van diefstal afkomstig zijn en deze worden vervolgens geregistreerd bij www.stopheling.nl. Hierbij wordt er een melding gemaakt van de oude en nieuwe en (wanneer bekend) de volgende eigenaar.

Mocht blijken dat er een item welke door jou, bij ons wordt aangeboden en door diefstal is verkregen, dan doen wij direct aangifte bij de politie.