Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Bestellingen die op werkdagen vóór 13:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms moeten producten verzameld worden uit meerdere magazijnen en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen: €3,95 voor alle bestellingen, ongeacht het aantal artikelen.

Meerdere artikelen kunnen verpakt worden in meerdere pakketten. De meerprijs van de verzendkosten wordt betaald door Ivo's Kringloopwinkel.

Uw pakket wordt over het algemeen verzonden per DHL Pakketservice, u ontvangt een track and trace code waarmee u uw pakket kunt volgen.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Heeft u uw bestelling ontvangen maar wilt u een artikel terug sturen?

U kunt dan contact opnemen via Ivo's Kringloopwinkel om uw retourzending aan te melden door middel van onderstaand contact formulier.

Bij een retourzending dient u het pakket zelf voldoende te frankeren en het pakket te voorzien van een track and trace code; De verzendkosten zijn voor uw rekening.

Hebben wij uw retourzending ontvangen dan zal het aankoop bedrag van elk retour gezonden artikel binnen 14 dagen aan u worden terug betaald.

Aanmelden retourzending:

Vermeld altijd uw bestel en klantnummer nummer in uw aanmelding voor een retourzending.