CD Gloria Estefan - Into the Light (1991)

€ 1,99

incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)


Dit is een 2ehands exemplaar, in zeer goede conditie.
Disc is schoon en kras vrij.

1. Coming Out Of The Dark

2. Seal Our Fate

3. What Goes Around

4. Nayib's Song (I Am Here For You)

5. Remember Me With Love

6. Heart With Your Name On It

7. Sex In The 90's

8. Close My Eyes

9. Language Of Love

10. Light Of Love

11. Can't Forget You

12. Live For Loving You

13. Mama You Can't Go

14. Desde La Oscuridad (Coming Out Of The Dark) (Spanish Version)

15. Don't Wanna Lose You (Portuguese Version)

16. Words Get In The Way (Live)